Бутік нижньої білизни "Ярославна"

Ярославна - фото
вулиця Варшавська, 4
(ТЦ "Ювант", бутік №95)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Красива нижня білизна є не просто частиною гардеробу та доповненням образу. Вона є особливим його елементом, який допомагає підкреслити переваги фігури, дарує впевненість у власній неповторності та піднімає настрій.

Обираючи нижню білизну, варто звертати увагу на фасон та матеріал моделі, якість фурнітури та декоративних елементів. Якщо жінки понад усе цінують у білизні красу та зовнішній вигляд, то чоловіки більше уваги звертають на практичність та комфорт моделей.

Величезний асортимент якісної, стильної та модної білизни для жінок та чоловіків пропонує бутік нижньої білизни «Ярославна».

У нас ви можете підібрати вишукані комплекти та окремі моделі білизни, а також, купальники, халати, колготки, шкарпетки та домашній текстиль.

У нашому бутіку ви зможете придбати як класичні моделі білизни, так і ультрамодні та оригінальні. Ми допоможемо вам вибрати гарний та оптимальний комплект під вечірню чи весільну сукню, забезпечимо ваші повсякденні потреби у якісній білизні.

Наші клієнти цінують індивідуальний підхід та уважність, ненав’язливе обслуговування, а головне — великий вибір якісних товарів від кращих виробників, які ми пропонуємо за доступними цінами.
 

Відгуки