Дитячий розважальний центр "Піколіно"

Піколіно - фото
вулиця Брестська, 7
(ТРЦ "Bristol", 3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Чимало турботливих батьків стикаються із проблемою організації якісного дозвілля для дітей. Адже малюкам для всебічного й гармонійного розвитку потрібні нові враження та емоції, захопливі відкриття та пізнання довкілля.

Чудовий варіант корисних та цікавих розваг пропонує Дитячий розважальний центр «Піколіно», який розташований на території ТРЦ «Bristol». Величезний простір «Піколіно» , який складає 300 квадратних метрів, готовий запропонувати безліч неповторних вражень та якісних розваг для дітей та дорослих.

Вас чекають:

  • ігрові стимулятори для дорослих і дітей;
  • цікаві лабіринти;
  • дитяча кімната (бебі-зона) для малюків до 5 років (з можливістю відпочинку для батьків).

У «Піколіно» працюють професійні педагоги, які доглядають, розважають дітей, організовують корисні заняття та майстер-класи, проводять різноманітні тематичні свята та конкурси.

Розвивальні заняття у Дитячому центрі «Піколіно» спрямовані на всебічний та гармонійний розвиток кожної дитини, корисне проведення вільного часу.

Працівники центру готують та втілюють в життя благодійні та соціальні проекти для дітей.

Окрім того, у нашому центрі можна весело відсвяткувати дитяче день народження чи інше дитяче свято. Його планування, організацію та проведення ми візьмемо на себе.

Дитячий розважальний центр «Піколіно» радо зустрічає маленьких відвідувачів, ми любимо дітей і прагнемо наповнити їхнє дитинство щасливими моментами.

Відгуки