Магазин "КИЛИМОК"

КИЛИМОК - фото
вулиця Сагайдачного, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
ВтВихідний
Сб,Нд09:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Шукаєте вишуканий килим чи якісний лінолеум? Вирішили дещо «освіжити» інтер’єр, змінивши ковролін у квартирі? Тоді вам варто завітати до магазину «Килимок», де ви знайдете безліч видів килимового покриття. У цьому магазині торгують не просто килимами. Тут продають стиль, затишок і комфорт. Адже, з давніх часів килими символізували родинний затишок та вважалися елементом розкоші. Вони слугували окрасою приміщень, а також були бажаним подарунком для людей — представників різних класів суспільства, з різним рівнем достатку.

У сучасному інтер’єрі килимові покриття відіграють не менш важливу роль. З їх допомогою дизайнери досягають дивовижних ефектів: візуально зменшують чи збільшують приміщення, зонують їх, а також прикрашають внутрішній простір приміщень різного типу та призначення. Також, використання різних килимових покриттів у інтер’єрі, окрім естетичної функції, має і велике практичне значення. Килими захищають дороге підлогове покриття та дарують додаткове тепло й комфорт. Однак, тільки якісні килими чи підлогове покриття дозволить досягти бажаного ефекту. Тож, якщо вам потрібне справді добротне, красиве, практичне та ергономічне килимове покриття, вам варто купувати його у магазині «Килимок».

Чому ваші покупки у магазині «Килимок» будуть приємними, корисними й вигідними? Переваги магазину:

  • Тут вас приємно вразить величезний вибір розмірів, кольорів та фактур різних видів килимів і килимових покриттів. У нас знайдуть бажане люди з різним смаком та рівнем достатку. Адже ми подбали про те, щоб асортимент товарів у магазині був справді широким.
  • Ми співпрацюємо з провідними фабриками та постачальниками килимових виробів, тому пропонуємо вам краще серед кращого;
  • Ми продумали цінову політику, щоб пропонувати вам першокласні товари за доступними цінами;
  • У нас працюють досвідчені продавці, які нададуть вичерпну інформацію про кожен виріб у магазині, розкажуть про всі його плюси та мінуси та допоможуть вам обрати потрібний товар.

Асортимент магазину «Килимок»:

  • Різні види килимів (натуральні та зі штучних матеріалів, настінні й підлогові, безворсові, з коротким чи довгим ворсом тощо)
  • Килимки;
  • Килимові доріжки;
  • Ковролін, виготовлений різними способами з різного виду ворсу;
  • Лінолеум (натуральний або ПВХ-лінолеум).

Оселіть комфорт, красу і затишок у різних приміщеннях разом із товарами магазину «Килимок».

Відгуки