Художня ковка

Художня ковка - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

У середньовічні часи ковані ворота служили для захисту замків, палаців, маєтків. Архітектори з художниками створювали унікальні і міцні ковані вироби. Ці дивовижні і міцні пам'ятники архітектури збереглися і до наших днів. Роками накопичена база малюнків дає безліч варіантів для замовника по вибору обробки, таке розмаїття конструкцій дозволяють майстру з'єднувати різні стилі і деталі різних епох. Ковані вироби: ворота, паркани, двері з ковкою виготовляють з профільних труб різного діаметру, сталі і чавуну, чорного металу. Для декоративних вставок застосовують метал, дерево, полімер.

Художня ковка на ворота, паркани, двері розробляється майстром безпосередньо за участю замовника, завдяки чому подібні конструкції стають реальним втіленням індивідуального смаку і дизайнерських задумок.

Ковка для воріт становить єдине ціле з архітектурною композицією будівлі і дизайном присадибної ділянки, що дозволяє досягти цікавого декоративного ефекту. Всі ковані вироби обробляють речовинами, що володіють антикорозійними засобами, що робить їх стійкими до факторів зовнішнього середовища і погодних умов.

Наші переваги:

  • досвід роботи;
  • професійні майстри;
  • швидке та якісне виконання замовлення;
  • доступна цінова політика

Ми пропонуємо:

  • Виготовлення художніх кованих виробів, навісів – гарантуємо виконання якісних робіт різних видів складності.
     

Відгуки