Магазин "КолорБуд"

КолорБуд - фото
вулиця Ярослава Мудрого, 46
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ринок лакофарбової продукції України сьогодні пропонує багато найменувань продукції. Каталоги товарів постійно оновлюються та доповнюються, щоб забезпечити широкі потреби користувачів. Це дозволяє підібрати оптимальні кольорові рішення для різних стилів та різного функціонального призначення приміщень. Ви можете обрати фарби, які не бояться морозу, зокрема, фасадні та теплоізоляційні, матові або глянцеві взірці, жаростійкі та інші.

Магазин «КолорБуд» спеціалізується на продажі якісної лакофарбової продукції від провідних виробників, декоративної та мозаїчної штукатурки, малярних інструментів, LED світильників та інших товарів. Надаються послуги колор-студії.

Пропоновані в магазині товари є екологічно чистими та безпечними, під час їхнього виробництва не використовувалися шкідливі чи токсичні матеріали. Це дає можливості широкого застосування продукції. Безпека товарів підтверджується відповідними висновками та сертифікатами.

Перевагами продукції магазину «КолорБуд» є:

  • високоякісні матеріали, виготовлені з використанням новітніх технологій;
  • оптимальні ціни;
  • екологічна безпека товарів;
  • довговічність;
  • легкість у використанні продукції.

Кольорова гама лакофарбової продукції представлена величезною кількістю кольорів та їхніх відтінків. Гарантується швидке повне висихання одного шару фарби та невеликий розхід матеріалу.

За допомогою кваліфікованих консультантів магазину ви зможете підібрати необхідні фарби та інші товари для ремонту, обрати оптимальні варіанти залежно від ваших вподобань та побажань.
 

Відгуки