Студія декору та флористики "ІнВестФлора"

ІнВестФлора - фото
вулиця 1-го Грудня, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Ми створили студію, де щира турбота про клієнта є важливою складовою успіху. Розуміючи це, намагаємося щодня вдосконалювати свою майстерність. Передбачати ваші бажання. Виконувати мрії наречених і іменинників. Радувати молодих батьків і балувати їх малюків. Ми віримо в досконалу гармонію поєднання якості послуг і доступної ціни. І кожен новий проект є тому живим доказом. Майстри нашої студії прагнуть створювати таку красу, яка зачепить ваше серце та залишиться в пам'яті на багато років.

У нашій майстерні весільна флористика не обмежується букетом нареченої та бутоньєркою для нареченого. Ми з задоволенням створимо різні квіткові композиції та букети під будь-який формат весілля.

Святкове оформлення живими квітами банкетного залу, ресторану, палацу - ціле мистецтво, воно вимагає почуття стилю, смаку, багаторічної роботи з рослинами, багатих знань ботаніки.

Багаторічний досвід і любов до своєї роботи дозволяє мені не зупинятися на досягнутому, перебуваючи в постійному пошуку нових концепцій і оригінальних весільних ідей. Ретельно обдумуючи кожну, найменшу, деталь вашого весілля, спираючись на ваші побажання та уявлення про досконале весілля, народжується неймовірна казка — казка для вас двох!

А ще ми вміємо шикарно та зі смаком оформляти квітковими композиціями солідні корпоративні заходи, виставки, презентації, складати букети для нагороджень під час професійних свят та для різних урочистостей.

Нам є чим пишатися: у нас є багато постійних клієнтів, і це дає нам стимул постійно вдосконалюватися. Ми постійно підвищуємо свій професійний рівень — вивчаємо модні європейські тенденції, смаки наших вимогливих клієнтів, регулярно беремо участь в семінарах, щоб ще більше дивувати своєю якістю обслуговування.

Ми з великою повагою ставимося до своїх замовникам: доставляємо квіти, виїжджаємо, щоб розробити дизайн заходу. Але найбільша для нас нагорода, коли наші клієнти знову і знову звертаються до нас або ж рекомендують нас хорошим друзям.

Послуги:

  • Організовуємо, декоруємо та тематично оздоблюємо ваші свята та урочистості;
  • Організовуємо студійні тематичні фотозони протягом всього року;
  • Оформляємо квіткові букети, композиції з штучних та живих квітів;
  • Флористика будь-якої складності;
  • Доставка квітів та композицій до отримувача;
  • Декорування ручної роботи під ваше замовлення;
  • Створення декоративної персональної поліграфії (запрошення, листівки ручної роботи);

Відгуки