Магазин "Європа-спорт"

Європа-спорт - фото
вулиця Незалежності, 101
(Вхід з двору)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Брестська, 7
(ТЦ "Брістоль", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 14:00Без перерви

Інформація

Якщо ви твердо вирішили зайнятися спортом, вам доведеться трохи оновити свій гардероб — поповнити його спортивним одягом. Жіночий спортивний костюм повинен бути виготовлений з міцної тканини, яка легко розтягується, а також пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати. Вибір спортивного комплекту залежить від типу занять і вправ, які вам належить виконувати. І в цьому ми зможемо вам допомогти, адже пропонуємо високоякісний брендовий спортивний одяг та взуття, Adidas, NIKE, PUMA, Rbk, Columbia.

Саме завдяки одягу, придбаного у нас, ви зможете отримати максимально бажаний результат від тренувань та занять спортом. Все тому, що ми пропонуємо тільки високоякісну продукцію, яка виготовлена з матеріалів, які приємні до тіла, не викликають подразнень та дозволяє «дихати» вашій шкірі. Це дозволяє перетворити тренування в приємні заняття спортом, які приносять тільки задоволення.

І хоча спортивний одяг не піддається віянням моди та існує «поза межами» модних показів, все ж у нас ви зможете знайти стильне вбрання, яке стане приємним бонусом до вашого гардеробу.

Крім того, придбана вами спортивний одяг, зможе прослужити вам досить довго і завжди залишатися актуальною.

Правильно підібраний одяг для занять спортом забезпечить гарний настрій, додасть сил і впевненості в собі. А це просто необхідно, щоб досягти поставлених цілей і отримати бажаний спортивний результат.

Відгуки