ПП "ТеКо Сервіс"

ТеКо Сервіс - фото
вулиця Незалежності, 9а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТЕКО СЕРВІС» пропонує: 

*Професійний монтаж: 

     — систем теплопостачання, 

     — систем водопостачання і водовідведення, 

     — центрального порохотягу, 

     — системи очищення води, 

     — вентиляції

МОНТАЖ ТА ПРОДАЖ КОНДИЦІОНЕРІВ

*Алмазне свердління отворів. 

*Розрахунки по підбору обладнання для кожного замовника індивідуально. 

*Попередній розрахунок вартості матеріалів. 

*Гарантія та сервісне обслуговування на виконані роботи та обладнання . 

*Продаж усього спектру теплотехнічного обладнання. У тому числі: котли газові (Viessmann); котли електричні (Kospel); котли твердопаливні (Atmos), бойлери електричні та непрямого нагріву (Drazice, Atlantic, Reflex); радіатори для систем опалення: стальні (KERMI,KORADO), вбудовані в підлогу (Verano). Насоси та насосні станції (Grundfos,Willo), розширювальні баки (Reflex). Труби та фітинг для систем опалення (REHAU, HP TREND), рушникосушки та дизайн-радіатори (KERMI,KORADO, ENIX), сонячні колектора (Viessmann, Kospel), теплові насоси (Viessmann) та інше. 

**************************************************************************** 

Алмазне свердління — це найшвидший , зручний і акуратний метод вирізання отворів точного розміру. 
За допомогою алмазного свердління можна зробити отвори в граніті, мармурі, цеглі, кераміці, залізобетоні, фундаментних блокax та інших твердих матеріалах. Алмазне свердління володіє перевагою відсутності ударних навантажень та вібрацій, що не зменшує несучу спроможність монолітно-каркасних споруд, цегляної кладки, не порушує фасад будівлі та не утворює мікротріщин. 

**************************************************************************** 

Центральний порохотяг – це централізована система пиловидалення, яка складається з вбудованих в підлогу (чи в стіні) трубопроводів, вакуумних розеток та порохотягу, який встановлюється у технічному приміщенні чи гаражі . Важливою частиною системи є те, що видмух порохотягу виводиться з приміщення на зовні, що виключає поверненню бактерій з повітрям назад у приміщення, тобто дрібного (непомітного на око) пилу, який часто призводить до алергічних реакцій. 

 
****************************************************************************  

РЕКУПЕРАТОР     У наш час, час герметичних вікон, правильна вентиляція помешкань - єдиний шлях до здоров'я. Наслідками герметизації є не тільки духота і відсутність свіжого повітря, але і надмірна вологість, цвіль, грибок, через які страждає як здоров'я людей, так і оздоблення самих помешкань.  Ми пропонуємо інноваційну продукцію - децентралізовану енергозберігаючу вентиляцію (рекуператор), яка не тільки провітрює приміщення, але і забезпечує в кімнату достатньою кількістю попередньо прогрітого «вуличного» повітря, яке насичене киснем і природними іонами. 



Відгуки