Oriflame СПО 1944

Oriflame СПО 1944 - фото
бульвар Лесі Українки, 12, офіс 319
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Чт,Сб,НдВихідний
Вт,Ср,Пт12:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Шведський бренд Oriflame завоював довіру та прихильність користувачів завдяки широкому асортименту продукції, її високій якості та безпеці та унікальній можливості стати учасником компанії. Краса людини — це поєднання відмінного здоров’я та привабливої зовнішності. Фахівці бренду Oriflame дбають про досягнення цієї гармонії.

З часом наша шкіра та волосся зазнає вікових змін, шкідливого впливу від стресів та шаленого ритму життя. Тому ми турбуємось, щоб кожен мав можливість подбати про свій зовнішній вигляд, користуючись якісними косметичними засобами. Адже продукція Oriflame розроблена за спеціальними формулами, які мають дбайливий та ефективний вплив. Завдяки нашій косметиці та парфумам, жінки створюють неперевершені образи, підкреслюють свою природну красу яскравими помадами і тінями. У нашому каталозі представлено широкий асортимент продукції для чоловіків. Адже сучасні чоловіки доглядають за собою і обирають якісні засоби від Oriflame.

Oriflame СПО 1944 пропонує долучитися до чарівного світу краси й догляду. Ми пропонуємо:
  • засоби для комплексного догляду за тілом та обличчям;
  • товари для макіяжу;
  • аромати;
  • засоби для волосся;
  • аксесуари;
  • серія WELLNESS;
  • товари для чоловіків.

У нас наявні багато засобів з каталогу, також працюємо під замовлення. Завдяки оформленню дисконтної картки ви маєте можливість заощаджувати. Наші консультанти нададуть детальні роз’яснення щодо конкретних засобів, проведуть індивідуальний підбір та тестування косметики.

Ми віримо, що разом з Oriflame ви набудете не лише сяючого чарівного вигляду, а й впевненості в собі.

Відгуки