English Club

English Club - фото
вулиця Олени Пчілки, 7
(Вхід з двору)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Реалії сучасного світу успішних людей вимагають досконалого знання англійської мови. І в процесі навчання, і під час роботи обійтися без її знання доволі складно. Саме тому, батьки намагаються з ранніх років дати малюку основи англійської мови. Як зазначають педагоги, навчання іноземній мові варто починати в 4-6 років, це дасть змогу легко засвоїти нові слова та фрази, набути навичок для подальшого ефективного навчання.

Навчання буде успішним, якщо до справи візьмуться професіонали «English Club». У першу чергу, вчителі клубу намагаються прищепити дітям любов до англійської мови, оцінити її милозвучність. Прагнемо розвивати розмовні навички дитини.

Заняття проходять у веселій та дружній атмосфері. У процесі підготовки використовуються сучасні методики й технології навчання.

Заняття організовуються для невеликих груп дітей — до 6 осіб, також практикуються індивідуальні уроки. Окрім того, ми допомагаємо дітям виконувати домашні заняття з англійської мови та проводимо підготовку до ЗНО. Складаємо зручний графік занять.

Легкість та невимушеність занять в «English Club» дозволяє одержати швидкі та вагомі результати. Ваша дитина полюбить спілкуватися англійською та знайде нових друзів.

Відгуки