Оптика "Новий погляд"

Новий погляд - фото
вулиця Театральна, 15
(Навпроти нічного клубу "Кіно", біля 5 школи)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Підібрати оптимальні окуляри чи лінзи для корекції зору допоможуть фахівці оптики «Новий погляд». Ми розуміємо, наскільки незручно та обмежено почувається людина без достатньої гостроти зору. Тому дбаємо про ваші очі, підбираючи зручні та ефективні способи виправлення.

Багато наших відвідувачів є прихильниками традиційних окулярів. За ними легко доглядати, вони не потребують додаткових засобів та багатьох аксесуарів, а різноманіття стилістичних рішень оправ дозволяє підібрати ексклюзивні та модні окуляри для різних людей.

Наш лікар-офтальмолог здійснить кваліфікований підбір окулярів, виходячи з ваших індивідуальних потреб. Різні окуляри можуть бути підібрані для читання чи роботи на комп’ютері, для далі чи для водіння авто. Лікар допоможе обрати оптимальний варіант, враховуючи особливості ваших очей.

Окрім того, «Новий погляд» пропонує великий вибір контактних лінз від провідних виробників. Лінзи оцінять любителі мобільного, активного життя. Сучасні засоби догляду за лінзами, зокрема спеціальні очищувальні розчини, роблять їх зручними та безпечними у щоденному використанні.

Серед послуг оптики «Новий погляд» — ремонт та виготовлення окулярів різної складності. Наш майстер виконає цю послугу за 20-40 хвилин.

Погляньте на довколишній світ по-новому завдяки окулярам та лінзам від оптики «Новий погляд».

Відгуки