Центр нерухомості

Центр нерухомості - фото
вулиця Незалежності, 112/5
+38 (068) 562-21-65 (Володимир)
+38 (066) 964-55-54 (Мирослава)
+38 (050) 051-42-91 (Тетяна)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 17:0013:00 - 14:00
НдВихідний

Інформація

Ковельський Центр нерухомості — це місце, де прогресивна команда професійних та кваліфікованих спеціалістів, фахівців які люблять свою справу, надають послуги у сфері нерухомого майна. Ми — не просто агенція нерухомості, а справжня родина, що працює на благо своїх клієнтів.

Пропонуємо:

  • підбір сучасного житла у комфортних новобудовах;
  • підбір або допомога з продажем будинку, земельної ділянки;
  • оренду комерційних приміщень та оренду житла.

Крім того:

  • здійснюється проведення операцій з нерухомістю;
  • надається юридична підтримка;
  • здійснюється терміновий викуп житла;
  • надається допомога з оформленням різних типів документації.

Ми щодня здійснюємо надання консультацій стосовно нерухомості та допомагаємо здійснювати процеси його купівлі й продажу з укладанням відповідних договорів. Допоможемо оформити кредит на житло та забезпечимо супровід в дотичних із процесом оформлення нерухомості питаннях.

Наявна широка база нерухомості, яка постійно поповнюється та оновлюється, що допомагає підібрати оптимальні варіанти для наших клієнтів.

Клієнти можуть переглянути у наших соцмережах Instagram та Facebook, а також на нашому сайті realtor.comua.info детальний фотокаталог по актуальних об’єктах.

Понад 10 років ми надаємо кваліфіковану допомогу у процесах продажу, купівлі, оренди та здачі нерухомості в м. Ковель й Ковельському районі для наших клієнтів.

Ковельський Центр нерухомості допоможе вам у вирішенні поставлених завдань, що стосуються нерухомості, адже в нас працюють виключно спеціалісти, що орієнтуються на потреби клієнтів.

Відгуки