Школа англійської "EuroFuture"

EuroFuture - фото
вулиця Тараса Шевченка, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:30Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Незалежності, 94
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Мережа шкіл англійської мови "EuroFuture"
EuroFuture - це спеціалізована школа вивчення англійської для дітей та дорослих з 9 річним досвідом! У нас вчитися легко, цікаво, а головне - результативно! Наші викладачі постійно беруть участь у міжнародних конгресах, форумах та тренінгах аби зробити викладання максимально сучасним та якісним. EuroFuture - це запатентований бренд: у нас є власна авторська методика викладання, власний магазин - де товари обмінюються за знання, власний Президент, власний Парламент, власні журналісти та телевізійний канал, а ще у нас є власний англомовний табір у Карпатах - EuroFutureCamp - куди ми постійно запрошуємо носіїв мови з Америки, та інших англомовних країн. Також, протягом навчання у нас є безліч подій та конкурсів, які роблять життя в EuroFuture ще цікавішим!!! 

ЯК ПРОХОДИТЬ НАВЧАННЯ:
Студенти навчаються двічі на тиждень у групі з 6 дітей максимум. Працюють за інтерактивними підручниками, а домашнє виконують на особливій онлайн платформі, що робить процес навчання легким та результативним. 
Від 5 класу працюють і групи поглибленого вивчення, які займаються тричі на тиждень.

МІЖНАРОДНІ ПРОЄКТИ:
Для того, аби наші студенти мали практику живого спілкування ми постійно організовуємо міжнародні співпраці. Кожного року до нашого центру приїздять іноземні викладачі з Америки, Англії, Китаю, Туреччини та, навіть, Індонезії. Окрім того, учні спілкують  під час змішаних онлайн конференції з іноземними однолітками та викладачами з Канади, Тайваню та, навіть, Пакистану. 

ХТО МОЖЕ НАВЧАТИСЯ:
Навчатися у Євроф'юче можуть дошкільнятка від 4 рочків, молодша, середня та старша школа, а також дорослі. Наша школа пропонує 15 різних модульних програм. Усі учні навчаються зі своїми однолітками та за відповідною програмою.

ДЕ МИ ПРАЦЮЄМО:
Ми працюємо у двох містах на Волині: м. Ковель (вул. Шевченка 1а), м. Володимир-Волинський (вул. Драгоманова, 2)

СТАРТ ЗАНЯТЬ:
Новий навчальний рік в школі розпочинається 10 серпня.

ЗАПИС:
Довідки та запис за телефоном:
096 083 40 50

Відгуки