ТОВ "Волинь-Кальвіс"

Волинь-Кальвіс - фото
вулиця Грушевського, 110а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт07:00 - 15:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Сьогодні питання ефективних енергоощадних технологій турбує багатьох. Адже, саме інновації у сфері опалювальної техніки та енергоощадного устаткування дозволять вберегти нашу планету від неминучої кризи, що загрожує світу через споживацьку психологію людей. Крім того, запровадження спеціалізованого енергоощадного обладнання на підприємствах і в домівках є чудовим способом зекономити гроші. «Волинь-Кальвін» понад десять років працює на ринку енергоощадного обладнання і виготовляє твердопаливні котли, які відповідають світовим стандартам якості. Весь процес виробництва на підприємстві контролюється нашими литовськими інвесторами, вся продукція є сертифікованою в Україні, Білорусії та Росії. Придбавши обладнання у «Волинь-Кальвіс» ви отримаєте європейську якість за цінами досупними «по-українськи».

Пропонуємо вам великий вибір:

  • Промислових та побутових котлів різних типів, що зможуть обслуговувати як невеличкі заміські будинки, так і цілі житлові масиви та великі промислові підприємства;
  • Комплектуючих до опалювальної техніки;
  • Високоефективних якісних димососів;
  • Спеціальної техніки сільськогосподарського призначення (рекомплекти тощо);
  • Супутніх товарів.

Заощаджуйте власні кошти та бережіть довкілля, купуючи енергоощадне устаткування у «Волинь-Кальвіс». Рятуймо нашу планету разом!

Відгуки