Східна методика лікування "Краса і здоров'я"

Краса і здоров'я - фото
вулиця Степана Бандери, 5, офіс 201

Інформація

Якщо енергія тече безперешкодно, гармонійно розподіляючись по всьому тілу, людина відчуває себе здоровою, радісною та впевненою у собі та своїх силах. Будь-яка перешкода на шляху енергетичного потоку призводить до слабкості, поганого настрою і хвороби. Як же усунути застій енергії? Можна займатися тілесними практиками, що поєднують в собі фізичні та дихальні вправи. А можна вибрати так звану «пасивну гімнастику» і довірити своє тіло професійному масажисту.
Тим паче, що дотик вважається одним з найдавніших цілющих засобів впливу на організм. Найважливіший ефект масажу — активізація програм природного відновлення організму, настрій на «матрицю здорового тіла».

Ритм сучасного життя часто не залишає часу, щоб повноцінно відпочивати та відчувати потреби свого тіла. І про появу хронічної втоми та збоїв в роботі організму ми дізнаємося, тільки коли зі здоров'ям з'являються серйозні проблеми.

На щастя, позбавитися від існуючих хвороб і уникнути появи нових гарантовано допомагає унікальна техніка східного масажу. На відміну від інструментів традиційної медицини, ліків і хірургічних операцій, масажні техніки не викликають ускладнень або алергічних реакцій, а також мають мінімум протипоказань.

Зате проведення процедури дозволить забезпечити помітний результат: поліпшити сон, нормалізувати функціонування опорно-рухового апарату, зменшити або повністю усунути больові відчуття, підняти настрій.

Особливо легко досягти цього ефекту, якщо звернутись до нас, адже у нас працюють кваліфіковані спеціалісти, які точно знають, що потрібно зробити, щоб ваш організм зміг відновитись. А все тому, що наші масажисти не тільки мають не обхідну кваліфікацію, але й постійно вдосконалюють свої знання та вміння.

А затишна та комфортна атмосфера дозволить повністю розслабитись, забути про турботи та насолодитись справжнім лікувальним масажем.

Пропонуємо:

  • Масаж по східній методиці лікування (опорно-рухової системи, нервово-судинної системи, від целюліту, лікувальний масаж обличчя з технологією оновлення шкіри)
  • Лікування по східній методиці відновлення( реабілітація) нервової системи, лікування після операційних спайок, очищення організму від токсикації, фіто-терапія.

Запис на прийом попередньо по телефону.

Також є наш відділ в смт. Ратно по вул. Центральній (в приміщення супермаркеті «Колібріс» на 3 поверсі) тел. 0971574549, 0991680628, 0930199360
 

Відгуки