Магазин "Silver Style"

Silver Style - фото
бульвар Лесі Українки, 33
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

З давніх часів люди прагнули прикрашати свої тіла, деякі вчені антропологи навіть стверджують, що прикраси з'явилися задовго до одягу. У той час їх виготовляли з простих матеріалів: черепашок, кісток тварин і каменів. З розвитком технологій людство досягло рівня видобутку металів, що відразу ж зумовило появу ювелірних виробів. З тих років і по сьогоднішній день ювелірні прикраси є символами достатку і високого становища в суспільстві. Ювелірні вироби також використовують як релігійні обереги, сувеніри і предмети побуту. І, звісно, таки прикраси стануть відмінним подарунком.

Колекція нашого магазину оновлюється з завидною регулярністю, ми постійно відстежуємо тенденції моди, а також співпрацюємо тільки з перевіреними та надійними виробниками та постачальниками. Ювелірні прикраси з золота і срібла будуть тішити вас своєю якістю і широкий асортимент.

Серед величезного різноманіття виробів, представлених в магазині «Silver Style», клієнти можуть вибрати золоті та срібні ланцюжки вишуканого плетіння, сучасні оригінальні кільця, колони і підвіси із золота і срібла. Вся продукція, представлена у магазині відповідає заявленим характеристикам і є як в наявності, так і під замовлення.

Наші переваги:

  • широкий асортимент якісної продукції від виробників;
  • ввічливий та привітний персонал;
  • грамотна консультація та допомога у виборі необхідної прикраси;
  • лояльна цінова політика;
  • система знижок;
  • подарункові сертифікати

Відгуки